lauantai 29. maaliskuuta 2014

Poutapilviä

Aurinko paistaa ja mieli hymyilee. Töissä on kiirettä ja ylitöitä olen tehnyt niin paljon kuin olen ehtinyt. En tiedä onko ollut järkevin valinta työkiireen keskellä jatkaa hobitti-projektia, mutta projektin suhteen minulla on optimistinen olo.

Ultrassa oli kaksi noin 20mm johtofoliikkelia. Toisessa oli jopa nähtävissä cumulus (mitä se sitten tarkoittaakaan), jota kuulemma näkee harvoin. Myös limakalvo oli paksuuntunut riittävästi.

Tanskalaiset siemenet selvisivät uudelleenpakastuksesta. Näytteessä oli 17miljoonaa siittiötä millilitrassa. Siittiöt olivat B-liikkuvia, A-liikkuvia ei sulatuksen jälkeen ollut ollenkaan. Sen ei kuitenkaan pitäisi tarkoittaa, ettei toivoa olisi. Ja koska inseminaation aikaan munarakkulat eivät olleet räjähtäneet, niin hitaammillakin siittiöillä olisi pitänyt olla aikaa ehtiä perille.

Lugesteronia en tällä kertaa aloittanut heti samana päivänä. Parin päivän kuluttua voin halutessani aloittaa. Sen vaikutuksista minun kaltaisessa tilanteessa ei ole riittävästi tieteellistä tutkimusta, mutta kuulemma sillä voi olla psykologista vaikutusta. Koska edellisellä kerralla lugesteronin lopettamisesta meni useita päiviä kuukautisten alkamiseen, voidaan olettaa, että keltarauhashormonituotantoni on riittävä eikä sitä välttämättä tarvitse tukea lääkkeillä. Lugesteronit on syytä aloittaa, mikäli raskaustesti on positiivinen. Tämä siksi, että minulla on ollut alkuraskauden keskenmeno.

Nyt sitten vain odotellaan ajan kulumista. Edelliset pari viikkoa ovat menneet nopeasti, joten tuskin aika hidastuu tulevan parin viikon aikana. Kellojahan siirretään ensi yönä tunnilla eteenpäin, joten pari viikkoa menee nopeammin kuin tavallisesti!

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Toivotaan plussaa!! Itse menossa ensi kuussa aukiolotutkimukseen ja aloitan siis hoidot nyt itsellisenä.

    VastaaPoista
  2. uusi ihana väritys. ehkä ennustelee uutta alkua. hobittia. jännityksellä ja suurin toivein odotan seuraavia postauksia.

    VastaaPoista
  3. Maaliskuun Anonyymi, toivotan onnea Sinulle hoitoihisi. Minulle aukiolotutkimus tehtiin entisessä elämässä, joten sitä ei tarvinnut tehdä uudelleen. Mielestäni se oli hieman epämukava kokemus, mutta muutaman tuttuni mukaan se ei tuntunut missään.

    Huhtikuun Anonyymi, uusi väritys ei tällä kertaa auttanut. Täytyy kokeilla jotain shokkivärejä seuraavalla kerralla. Neonpinkkiä ehkä?

    VastaaPoista