lauantai 5. lokakuuta 2013

Lamaantuneet aivot

Ultrassa kävi ilmi, että limakalvo on ohuehko (mutta ei täysin olematon) ja PCOS-tyyppisyys näyttäisi hieman vähentyneen tässä vuosien aikana (itsekin huomasin eron joitain vuosia sitten saamiini ultrakuviin). Lääkärin mielestä tilanne näytti ihan hyvältä. Se, että kuukautisia ei näy, johtuu joko siitä, että haimani tuottaa liikaa insuliinia tai sitten aivoissa hippopotamus (tai jokin muu villieläin) on lamaantunut. Tai sitten laskuvesi on huonossa suhteessa Otavaan nähden.

Hoitosuunnitelmaa päivitettiin. Nyt kokeillaan herätellä elimistöä (ja lamaantunutta osaa aivoissa) Primolut-keltarauhashormonikuurilla. Clomifenia ei tulla käyttämään, koska se ohentaa limakalvoa. Menopur-pistoksia puolestaan lisätään. Ne aloitetaan aiemmin, toisena kiertopäivänä (kp2) ja pistetään joka toinen päivä, yhteensä neljä kertaa. Sen jälkeen katsotaan tilanne ultralla. Tarvittaessa jatketaan Menopur-pistoksia, tai sitten siirrytään inseminaatioon.

Tämän jälkeen kertasimme vielä hoitajan kanssa, miten Menopur-lääke sekoitetaan ja pistetään. Periaate on nyt selvä, käytäntöä odotan kauhulla. Akrobaatiksi ei kuitenkaan tarvitse ryhtyä, koska enää nykyään pistoksia ei laiteta pakaraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti