keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Viikonloput pilaavat kaiken

Vielä muutama vuosi sitten en olisi uskonut, että jonain päivänä viikonloput mielestäni pilaavat jotain.

Edellinen kierto venyi. Tiputteluvuotoa ja kipuja kesti pari viikkoa ennen kuin kierto vihdoin katkesi kunnolla. Lisäksi inseminaatio olisi sattunut viikonlopulle. Sain päättää, aloitanko lääkityksen ja otan riskin, että ovuloisin itsestäni viikonlopun aikana, vai siirränkö inseminaation ehkä seuraavaan kiertoon. En ottanut riskiä. Päätimme lisätä Primolutit tähän kiertoon varmistamaan kierron pysyminen ihanteellisessa rytmissä. Silti on mahdollista, että seuraavassakin kierrossa inseminaatio ajoittuisi viikonlopulle. Ei tällaisen tuurilla seilaavan elimistön kanssa pääse laituria pidemmälle!

Soitin lääkärilleni ja yllä olevan lisäksi otin puheeksi kilpirauhasarvojen uudelleentarkistamisen. Hän suositteli hakeutumaan lääkäriin oireideni vuoksi.

Koska hoidot siirtyivät vähintään kuukaudella, aion nauttia terassikeleistä hyvällä omallatunnolla. Terassiseuraksi saa ilmoittautua!

5 kommenttia:

  1. Ilmoittautuu ja kutsuu takaterassille pillimehulle. -Henna-

    VastaaPoista
  2. Kiitos kutsusta, Henna! Tulen heti, kun keli jälleen näyttää terassilta! Ja molempien työvuorot on suosiolliset terassipillimehuhetkelle.

    VastaaPoista
  3. Itsellinen 31 vee lähtisi mielellään myös terassille. Mulla eka psykologikäynti ylihuomenna, jännittää....miten saisin teihin paremmin yhteyden?

    VastaaPoista
  4. Blogissani on pieni esittely sinun blogistasi. Kirjoitin postauksen, jossa listasin yritys- ja lapsettomuusblogeja ja sinun blogisi on listassani. Esittelyn pääset lukemaan tästä: http://yksipienielefantti.blogspot.fi/2014/06/lapsettomuus-ja-yritysblogit-osa-2.html

    VastaaPoista
  5. Anonyymi, miten meni psykologin kanssa? Minuun saat yhteyden myös sähköpostilla odottamatonta@gmail.com

    Jenna, kiitos viestistäsi ja esittelytekstistäsi. On jännittävää lukea jonkun tuntemattoman mielipide omasta blogista. :)

    VastaaPoista