maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kipua

Varalääkäri oli oikeassa. Oikean puolen johtofoliikkeli ei jatkanut kasvuaan, mutta vasemmalla kaikki kolme jatkoivat. Päätin elää vaarallisesti ja ottaa riskin monikkoraskaudesta. Lääkäri varmisti vielä olenko valmis kaksosiin, jos sellaiset sattuvat tulemaan. Käsittääkseni palautusoikeutta ei ole?

Varalääkärin mielestä Menopuria voisi mahdolliseen seuraavaan hoitoon vähentää, ettei noin moni foliikkeli lähtisi kasvamaan.

Inseminaation jälkeen istumatyö alkoi tuntua epämukavalta ja kävely hidastui kivun takia. Iltaa kohti jatkuva kipu alkoi tuntua levossakin. Yöunien jälkeen olo oli helpompi, mutta edelleen oli havaittavissa aaltoina tulevaa kipua.

Kaiken tuon kipuilun jälkeen odotukset ovat melko korkealla.

7 kommenttia:

  1. Mulla kipuilee jo yksi follikkeli, voin vaan kuvitella kivun kolminkertaisena!

    Toivoa, rauhaa ja hyvää mieltä seuraavaan pariin viikkoon <3 tuli mitä tuli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo muuten jaksaa joka kerta hämmästyttää, miten sitä voi tuntea ne kasvaneet foliikkelit! Kiitos toivotuksista, kaikki tuo tulee varmasti tarpeeseen :)

      Poista
  2. Toivottavasti tuo kipu olisi ovulaatiokipuja. :) Toivotaan parasta!

    VastaaPoista
  3. Täällä yksi matkaasi seuravaa toivottelee paljon tsemppiä ja onnea tälle kierrokselle :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos viestistäsi Anonyymi! Äitini on puhunut minulle tuosta samasta asiasta, usein kilpirauhasen liika- tai vajaatoiminta jää diagnosoimatta. Täytyy perehtyä asiaan, kunhan kiire hellittää. :) Tuo Inhimillisen tekijän jakso minulla onkin ollut kirjanmerkeissä odottamassa sitä kiireettömyyttä. Kesälomalla ehkäpä?

    VastaaPoista