lauantai 16. maaliskuuta 2013

Elokuva: Varasuunnitelma

Tänään etsin nettikaupoista aivan muita elokuvia, mutta kohdalle sattui Varasuunnitelma (The Back-up Plan, 2010). Lyhyen tiivistelmän perusteella naurahdin ääneen ja heitin elokuvan ostoskoriin. Olihan se myös halpa.

Elokuvan pääosissa nähdään Jennifer Lopez ja Alex O'Loughlin. Sinkkunainen haaveilee Siitä Oikeasta, lapsista, farmariautosta ja omakotitalosta. Sitä Oikeaa ei kohdalle satu ja nainen päättää lähteä hedelmöityshoitoihin (mikä ilmeisesti on jenkeissä tunnettu varasuunnitelmana). Samana päivänä hän tapaakin ihanan miehen, ja tästä kaikesta tietysti seuraa kommelluksia.

En odota suurta leffaelämystä enkä Universumin johdatusta oman päätökseni suhteen, mutta täytyyhän tuo nähdä! Haluan kuitenkin korostaa, että omalla kohdallani en pidä päätöstäni varasuunnitelmana.

The Back-up Plan IMDb:ssä.

2 kommenttia:

  1. Tuun niin seuraamaan tätä blogiasi! Varmasti aihe on sellainen, että muitakin kiinnostaa ja luultavasti myös vertaistukimielessä. Olet rohkea! Ja tää tulee varmasti onnistumaan ja kaikki sujuu mahtavasti! Onko suunnitelmalle vielä aikataulua?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, HeidiS! Aihe luultavasti saa aikaan voimakkaitakin mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta oikeastaan sitä toivonkin. Takarajaa tarkempaa aikataulua ei vielä ole. En halua hätiköidä asian kanssa. Lähes päivittäin tulee mieleen uusia näkökulmia asiaan. Eihän tämä asia toki mietiskelemällä mihinkään etene.

    VastaaPoista