perjantai 12. huhtikuuta 2013

Musiikki: Ikuisesti kahdestaan

Minusta on hienoa, että aihe on nostettu esille. Ehkä ihmiset jossain vaiheessa ymmärtävät jättää "oletkos pyöristynyt, joko teille on tulossa..?", "millon teillä kuullaan pikkujalkojen ääntä?", "koira onkin hyvää harjoitusta vauvalle", "tässähän onkin sopivasti lastenhuone valmiina", jne. -utelut vähemmälle tai jopa kokonaan väliin. Läheisteni keskuudessa lapsettomuus oli aiemmin lähes tuntematon käsite. Oman historiani jäljiltä ajattelemattomat kommentit on jätetty sanomatta. 

Ennen videon ilmestysmistä biisiä kuunnellessani silmiini nousi kuva entisestä elämästäni. Minä ja mieheni. Tai ehkä silloisen mieheni tilalla oli mielikuvassani vain joku mies. Ehkäpä Johnny Depp. Arvion mukaan jopa 15% kaikista pareista on jossain vaiheessa elämäänsä kärsinyt tahattomasta lapsettomuudesta. Mielestäni se on yllättävän suuri luku. 



Arttu Wiskari - Ikuisesti kahdestaan

Biisistä vielä sen verran, että toivottavasti siitä ei kuitenkaan tule radiorenkutusta. Ihan vain siksi, että tahattomasti lapsettomien ei tarvitsisi aivan jokaisella työmatkalla itkeä tämän asian takia.

2 kommenttia:

  1. Tämä on niin kaunis kappale...Laulun sanoma on sama niin heteropareille kuin videon naisparillekin. Arttu Wiskari kertoi biisistään Korkojen kera -ohjelmassa 12.4.2013.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Minulla onkin mennyt ohi tuo Korkojen kera -ohjelman haastattelu. Löytyi vielä Katsomosta. Riisuttu esitys pianolla säestettynä iski vielä syvemmälle.

    VastaaPoista