keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Yllätyspuhelu

Mielessä on ollut monta asiaa, joista kirjoittaa tänne, mutta tämä helle tuntuu estävän järkevien lauseiden muodostamisen.

Tänään sain yllättäin puhelun klinikalta. Henkilökohtainen puhelimeni on töissä äänettömällä, mutta satuin huomaamaan vilkkumisen. Jälleen otin kalenterin kainaloon ja kipitin puhelimen kanssa parkkipaikalle puhumaan rauhassa. Mitähän työkaveritkin ajattelee tästä uudesta lähes viikottaisesta harrastuksestani.. Onpa heilläkin jotain ajattelemisen aihetta.

Muutaman sekunnin aikana ehdin miettiä monta eri syytä puhelulle. Syitä olikin kaksi.

Hän varmisti, että olen saanut psykologin kiinni. Tämä tapahtui viime viikolla. Olin joitain kertoja klinikkakäyntini jälkeen yrittänyt tavoitella psykologia, ehdin jo soittaa klinikallekin varmistaakseni, ettei hän ole kesälomalla. Palasin niin sanotusti sorvin ääreen ja myöhemmin samana päivänä puhelimen näytöllä luki "Psyko soittaa". Silloinkin  harpoin kalenterin kanssa parkkipaikkaa kohti. Psykon kesäloman vuoksi ensimmäinen käynti meni elokuulle saakka.

Sitten se toinen asia. Omahoitajani kertoi, että olivat tilanneet jollekin toiselle asiakkaalle tanskalaisia näytteitä ja samalla kaksi ylimääräistä olkea. Näitä nyt tarjottiin minulle. Joko otan ne vastaan tai sitten ne vapautetaan seuraavan asiakkaan käyttöön. Ei minun toki tarvitse niitä kotipakastimeen ottaa, vaan ne saavat odotella syksyä klinikalla. Niiden pitäisi riittää kahteen hoitokertaan. En tiedä mitään luovuttajasta ainakaan vielä, mutta olisiko sillä lopulta suurta merkitystä? Sisaruksia tässä ei nyt ole huomioitu. Paitsi, jos hoito onnistuu ensimmäisestä yrityksestä ja toinen jää odottamaan mahdollista pikkukakkosfiilistä.

Hurrrjaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti